Makaron z serem
Makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 28g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Na wierzch posypać mąką. Gotować, stale mieszając, przez 2 minuty. Wciąż mieszając, powoli dodaj mleko. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje, o 7 protokół.
Dodaj Cheddar, Gruyre, sól, i cayenne (jeśli używasz) i ciepła, aż sery stopią.
Odcedzić i opłukać makaron.
Dodaj go do sosu i wymieszać.
Przełożyć do zapiekanki z masłem.
Piec od 25 do 30 minutes.In Advance: złożyć makaron z serem, ale nie piec go. Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Piec zgodnie z zaleceniami, dodając 15 do 20 minut do czasu gotowania.