Makaron z przegrzebkami, cukinią i pomidorami
Przepis makaron z przegrzebki, cukinia i pomidory mogą być wykonane w około 30 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten przepis pescatarian ma 331 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,77 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 714 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz pod ręką makaron fettuccine, sól, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 88%. Spróbuj Makaron Orzo z przegrzebkami, karczochami, pomidorami, fetą, Sałatka makaronowa z pomidorami, cukinią i parmezanem, oraz Sałatka makaronowa z pomidorami, cukinią i fetą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron do al dente.
W międzyczasie na dużej patelni rozgrzać olej, dodać czosnek i gotować do miękkości.
Dodaj cukinię, sól, płatki czerwonej papryki, suszoną bazylię (jeśli używasz) i smaż przez 10 minut.
Dodaj pokrojone pomidory, przegrzebki i świeżą bazylię (jeśli używasz) i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut lub do momentu, gdy przegrzebki będą nieprzezroczyste.
Ugotowany makaron polać sosem i podawać z tartym parmezanem.