Makaron z pieczarkami i sosem cytrynowo-imbirowym

Makaron z pieczarkami i sosem cytrynowo-imbirowym
Przepis makaron z pieczarkami i sosem cytrynowo-imbirowym można w około 30 minut. To danie główne ma 455 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Mieszanka miodu, grzybów, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przepis ten zachwycił 356 osób. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Makaron długowieczny z kurczakiem, imbirem i pieczarkami, Makaron Udon z grzybami Shiitake w bulionie imbirowym, oraz Makaron Gryczany Z Grzybami Shiitake, Bok Choy, Imbirem I.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem oleju sezamowego i oliwy z oliwek w robocie kuchennym lub blenderze ręcznym. Uruchom blender przez kilka sekund, aż wszystkie składniki zostaną połączone. Przy uruchomionej maszynie mżawka w olejach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Ugotuj makaron: w garnku ugotuj suszony makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Odcedzić i odstawić.
4
Podsmażyć grzyby: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Rozgrzej patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać masło, a gdy masło zacznie bulgotać, dodać grzyby. Podsmażyć grzyby przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
7
Połącz makaron z grzybami, dodaj sos do smaku: w dużej misce wrzuć ugotowany makaron z grzybami, świeżymi ziołami, sezamem i odrobiną dressingu (do smaku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
świeże Ziołaświeże Zioła
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn