Nieupieczone ciasto owocowe

Nieupieczone ciasto owocowe
Nieupieczone ciasto owocowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 15 porcji zawierających 545 kalorii, 11 g białka i 19 g tłuszczu każda. Za 1,58 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest idealny na Boże Narodzenie. Jeśli masz pod ręką mleko skondensowane, mielony cynamon, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują niepieczone ciasto czekoladowe z miętą i awokado (bezglutenowe, nabiałowe, niepieczone ciasteczka i najlepsze niepieczone ciasteczka).

Instrukcje

1
Nasmaruj jedną patelnię o wymiarach 9 x 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Posiekanych Pianek Marshmallow2 Szklanki Posiekanych Pianek Marshmallow
2
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj.
3
Rozłóż ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kawałków Kandyzowanego Ananasa2 Szklanki Kawałków Kandyzowanego Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Ciasto odstawiamy w chłodne miejsce i dojrzewamy przez co najmniej tydzień przed podaniem.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasto owocowe. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia11
Magazyn