Makaron z Pesto bez Pesto

Makaron z Pesto bez Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z Niepestowanym Pesto. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 809 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, ząbki czosnku, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe), Pietruszka Kolendra Pesto Makaron / Makaron, oraz Makaron Pesto.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek osolonej wody, a następnie dodać linguine. Podczas gotowania makaronu, wlać oliwę z oliwek na dużą patelnię i wrzucić kilka obranych ząbków czosnku. Gotować na łagodnym ogniu, aż czosnek zaczyna się jasnobrązowy i jego zapach wafts górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Zdjąć goździki z patelni i zdjąć patelnię z ognia. Z grubsza posiekać lub zniszczyć kopiec liści bazylii, odstawić. Na drugiej suchej patelni grzać garść orzeszków piniowych. Gdy makaron będzie gotowy, odcedzić go, wrzucić do oliwy z czosnkiem, a następnie przenieść do ciepłej miski. Zetrzyj parmezan, następnie, używając obieraczki do warzyw, ogol pecorino i posyp prażonymi orzeszkami pinii. Wrzucić dobrze, rzucić na wszystkie, ale mała garść liści bazylii, i ponownie obrócić. Zetrzyj trochę więcej sera i posyp pozostałymi rozdrobnionymi liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
PecorinoPecorino
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn