Dijon-Crusted Fish

Dijon-Crusted Fish
Dijon-Crusted Fish wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Za 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 30g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Przynosi ci smak domu. Mieszanka filetów z tilapii, majonezu, bułki tartej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 26 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Dijon Crusted Salmon, Dijon Almond Crusted Tilapia, oraz Dijon Almond Crusted Tilapia.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj majonez, 1 łyżkę sera, sok z cytryny, musztardę i chrzan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Ułóż filety na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Równomiernie rozprowadź mieszankę majonezu na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
4
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, masło i pozostały ser; posyp filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Piec w temperaturze 425° przez 13-18 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn