Makaron z brokułami i fasolą
Makaron z brokułami i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 30g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brokuły dla niemowląt, suszone pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pieczenie makaronu z kiełbasą, brokułami i fasolą, Makaron z dyni z pikantnymi brokułami i białą fasolą, oraz Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron we wrzącej wodzie, aż gotowane przez jeszcze firmy do ukąszenia, o 11 protokół; odcedzić.
Podczas gdy makaron gotuje, podgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Czosnek i płatki czerwonej papryki ugotować na rozgrzanym oleju krótko, około 1 minuty. Wymieszać broccolini do czosnku; gotować i mieszać razem przez 5 protokół.
Dodać fasolę fava i suszone pomidory i gotować, aż fasola są całkowicie ogrzane, 3 do 4 protokół.
Wyjąć z ognia i wrzucić z odsączonym makaronem w dużej misce.
Posypać parmezanem do podania.