Makaron Primavera z pesto z rukoli wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 257 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz rukolę, cebulę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Primavera z pesto z rukoli, Pasta Pesto Primavera, oraz Pesto Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Rozprowadzić na 2 blachach do pieczenia. Piec do miękkości (około 15 minut), mieszając raz. W robocie kuchennym lub blenderze rukola, czosnek, orzechy włoskie, 1 łyżka soku z cytryny, skórka z cytryny, parmezan i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, wlewając 3 łyżki oliwy z oliwek powolnym strumieniem. W dużej misce wrzucić pesto z rukoli z penne, pieczone warzywa, pomidory winogronowe i 2 łyżki soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva
Rubinowa czerwień w wyglądzie. Aromaty są typowe dla odmiany: eleganckie, owocowe, jeżyn, wiśni, fiołków i not mineralnych suche, ciepłe, dość miękkie na podniebieniu. Smaczne, świeże i lekko taninowe z intensywnym, długim finiszem.