Makaron Portobello z grzybami
Makaron z grzybami Portobello zajmuje od początku do końca około 45 minut. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 528 kalorii, 18 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 1,55 dolara za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga octu z czerwonego wina, grzybów portabello, oliwy z oliwek i papryki. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Ten przepis przygotowało 38 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 95%. Ten wynik jest niesamowity. Makaron z grzybami Portobello, makaron z grzybami Portobello i pieczony grzyb Portobello z jajkiem w koszulce w kremowym sosie grzybowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym garnku zalanym wrzącą, osoloną wodą makaron farfalle ugotuj al dente.
W międzyczasie na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą na średnim ogniu podsmaż czosnek, grzyby, czerwoną paprykę i cukinię do miękkości, około 10 minut. Często mieszaj. Wymieszaj z czerwonym octem winnym.
Ugotowany makaron wymieszaj z mieszanką grzybów. Posypujemy tartym parmezanem.