Makaron Portobello z grzybami

Makaron Portobello z grzybami
Makaron z grzybami Portobello zajmuje od początku do końca około 45 minut. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 528 kalorii, 18 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 1,55 dolara za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga octu z czerwonego wina, grzybów portabello, oliwy z oliwek i papryki. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Ten przepis przygotowało 38 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 95%. Ten wynik jest niesamowity. Makaron z grzybami Portobello, makaron z grzybami Portobello i pieczony grzyb Portobello z jajkiem w koszulce w kremowym sosie grzybowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym garnku zalanym wrzącą, osoloną wodą makaron farfalle ugotuj al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odpływ.
3
W międzyczasie na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą na średnim ogniu podsmaż czosnek, grzyby, czerwoną paprykę i cukinię do miękkości, około 10 minut. Często mieszaj. Wymieszaj z czerwonym octem winnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Ugotowany makaron wymieszaj z mieszanką grzybów. Posypujemy tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn