Zapiekanka z dzikim ryżem i indykiem

Zapiekanka z dzikim ryżem i indykiem
Zapiekanka z dzikiego ryżu i indyka to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy grzybowej, przyprawy i ryżu, pokrojonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 47 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem, Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem, oraz Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wszystkie składniki, łącznie z przyprawami z mieszanki ryżowej, wymieszać w 2-ćwiartkowej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
RyżRyż
3
Przykryć i piec 45 do 50 minut lub aż ryż będzie miękki. Odkryć i piec 10 do 15 minut dłużej lub do momentu wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn