Makaron Penne z papryką
Makaron Penne z papryką to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 11g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, makaron penne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Makaron Penne Z Wielobarwną Papryką, Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray, oraz Penne ze szparagami i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i rezerwy.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, czerwona papryka i żółta papryka i saute przez 10 minut lub do miękkości.
Wlać tę mieszankę warzywną na ugotowany makaron i podawać.