Makaron Bucatini z krewetkami i anchois
Makaron Bucatini z krewetkami i anchois może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 45g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,64 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka krewetek, czosnek, bazylia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest spektakularne. Spróbuj Bucatini z Pesto i krewetkami, Pikantny Makaron Bucatini, oraz Krewetki Krewetki z makaronem Bucatini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Tymczasem, wymieszać razem anchois i ich oleju z płatków czerwonej papryki i czosnku w dużej patelni na średnim ogniu, rozbijając anchois jak mieszać. Gdy czosnek zaczyna skwierczeć, dodać pokrojoną cukinię i gotować, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół. Wymieszaj pomidory winogronowe i kontynuuj gotowanie, aż cukinia będzie miękka, a skórki pomidorów zaczną pękać, 5 minut więcej.
Mieszankę warzywną posypać oregano i bazylią, a następnie wymieszać z krewetkami. Gotować, aż krewetki kolei różowy i nie są już przezroczyste.
Polać bucatini do podania.