Mahi-Mahi ze świeżą kolendrą Chutney

Mahi-Mahi ze świeżą kolendrą Chutney
Mahi - Mahi ze świeżą kolendrą Chutney może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 312 kalorii, 33g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kolendry, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kiwi można śledzić to danie główne z Kiwi-jagoda Pawłowa jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mahi - Mahi ze świeżą kolendrą i kiwi Chutney, Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosem kolendra Limonka ryż + pikantna truskawkowo-Mango Salsa, oraz Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo puree pierwsze 5 składników w procesorze. Doprawić chutney solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
2
Posypać rybę solą, pieprzem i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
KminekKminek
RybyRyby
SólSól
3
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj rybę. Sauté aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Przełożyć na talerze; top z chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
6
* Sprzedawane w wielu supermarketach oraz na rynkach indyjskich, Południowo-azjatyckich i łacińskich.
7
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal) 334,34; % kalorii z tłuszczu 42,7; tłuszcz (G) 15,85; tłuszcz nasycony (G) 7,71; Cholesterol (mg) 146,56; węglowodany (g) 9,23; błonnik pokarmowy (G) 3,13; cukry ogółem (G) 5,24; węglowodany netto (g) 5,93; Białko (g) 38,48
8
Bon Appétit

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia44
Magazyn