Lukier Z Rumianego Masła

Lukier Z Rumianego Masła
Rumiane polewy z masłem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z lukrem. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 203 kalorie, 0g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 0% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, cukru cukierniczego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkową ocenę 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Maślanym Lukrem, Batony z cukinii z rumianym maślanym lukrem, oraz Rumiane Ciasteczka maślane z karmelowym lukrem.

Instrukcje

1
W małym rondlu gotować masło na małym ogniu, aż lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
3
W dużej misce ubić cukier, masło, 3 łyżki mleka i wanilię do wymieszania. Ubij wystarczającą ilość pozostałego mleka, aby uzyskać konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn