Lukier Vanila

Lukier Vanila
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański lukier? Vanila lukier może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 889 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Idź do sklepu i odebrać masło, cukier puder, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, Szybki gotowany lukier – nie zawsze trzeba sięgać po puszkę lukru, można zrobić własne w domu z naszym, oraz Lukier Maślany-Lukier Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania ubić masło i sól. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając mikserem elektrycznym na niskim lub średnim poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj trochę połowy i połowę powoli zwiększaj prędkość, bijąc i skrobając.Beat w wanilii i pozostałe pół i pół, aż masz gładki & kremowy lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Dodaj więcej pół i pół, jeśli chcesz cieńszy lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn