Lukier Karmelowy

Lukier Karmelowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów lukier, więc dać lukrem karmelowym spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Mieszanka brązowego cukru, masła, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Lukier Karmelowy, Babeczki bez jajek z lukrem karmelowym, oraz Ciasto owsiane z lukrem karmelowym.

Instrukcje

1
Umieść masło i brązowy cukier w ciężkim rondlu na małym średnim ogniu; gotuj i mieszaj, aż cukier się rozpuści i mieszanina się zagotuje. Wymieszaj śmietanę, wróć do wrzenia i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i ostudzić.
3
Ubij cukier puder na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn