Lucjan czerwony w liściach winogron z czosnkiem i masłem kaparowym
Czerwony Lucjan w liściach winogron z czosnkiem i masłem kaparowym jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety snapper, czosnek, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Filety z Lucjana z masłem ziołowym i kaparowym, Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Filety z Lucjana doprawić solą morską i pieprzem.
Umieść dwa liście winogron na czystej powierzchni, aby lekko na siebie zachodziły.
Umieść filet na środku. Złóż liście na środku filetu, aby całkowicie zamknąć.
Pędzel olejem na górze i na dole, aby liście nie przyklejały się i umieścić na patelni brojlerów. Powtórz z pozostałymi filetami i liśćmi.
Umieść ryby pod rozgrzanym brojlerem około 6 cali od źródła ciepła. Dusić przez 4 minuty na stronę, obracając raz, lub aż ryba jest nieprzezroczysta.
Podczas gdy ryba jest pieczenie, roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem, skórką z cytryny, kaparami, sherry i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem.
Aby podać, wyjąć paczki rybne na talerz i łyżkę sosu na wierzchu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio