Lucjan czerwony w liściach winogron z czosnkiem i masłem kaparowym

Lucjan czerwony w liściach winogron z czosnkiem i masłem kaparowym
Czerwony Lucjan w liściach winogron z czosnkiem i masłem kaparowym jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety snapper, czosnek, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Filety z Lucjana z masłem ziołowym i kaparowym, Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Filety z Lucjana doprawić solą morską i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
3
Umieść dwa liście winogron na czystej powierzchni, aby lekko na siebie zachodziły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
4
Umieść filet na środku. Złóż liście na środku filetu, aby całkowicie zamknąć.
5
Pędzel olejem na górze i na dole, aby liście nie przyklejały się i umieścić na patelni brojlerów. Powtórz z pozostałymi filetami i liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
6
Umieść ryby pod rozgrzanym brojlerem około 6 cali od źródła ciepła. Dusić przez 4 minuty na stronę, obracając raz, lub aż ryba jest nieprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
7
Podczas gdy ryba jest pieczenie, roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem, skórką z cytryny, kaparami, sherry i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Aby podać, wyjąć paczki rybne na talerz i łyżkę sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn