Lody Cone Cupcakes
Lody Cone Cupcakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 126 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz margarynę, ekstrakt z wanilii, stożki lodów o płaskim dnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 8 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Lody Cone Cupcakes, Lody Cone Cupcakes, oraz Funfetti Ice-Cream Cone Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Ubij cukier i margarynę w misce za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, aż będzie kremowa i gładka. Beat w jajkach, 1 na raz, na dużej prędkości, aż włączone.
Wymieszać w ekstrakcie z wanilii.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w osobnej misce. Mieszaj mieszaninę mąki, na przemian z mlekiem i kończąc mieszanką mąki, aż do momentu włączenia. Łyżka ciasto do każdego stożka lodów, wypełniając w ciągu 1/2-cala od góry. Ustaw wypełnione stożki na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 15 do 20 minut.