Linguine z grillowanymi szparagami i winegretem z grzybów Shiitake
Need a wegańskie danie główne? Linguine z grillowanymi szparagami i winegretem z grzybów Shiitake może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok ananasowy, linguine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowane piersi z kurczaka z grzybami Shiitake Vinaigrette, Grillowany łosoś teriyaki ze smażonymi szparagami i grzybami shiitake, oraz Grillowana kanapka z kurczakiem z grillowanymi grzybami Vinaigrette.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick.
Dodać imbir, pieprz, i czosnek; gotować 1 minutę.
Dodać grzyby; gotować 2 minuty.
Dodać ocet i kolejne 5 składników( ocet przez cukier); zdjąć z ognia.
Snap off twarde końce szparagów; usunąć łuski z nożem lub obieraczką do warzyw, w razie potrzeby.
Szparagi posmaruj winegretem grzybowym; pozostaw winegret ciepły.
Przygotować grill lub brojlerów. Grill lub smażyć szparagi 3 minut lub aż lekko rumiane.
Na makaron ułożyć szparagi, a na wierzch polać pozostałym grzybowym winegretem.