Lime bary Neely
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj limonkowych batonów Neely ' s. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 33 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Neely ' s wet BBQ żeberka, Sos BBQ Neely, oraz Neely-tini.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Spryskaj dno i boki patelni o wymiarach 9 na 13 cali sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Aby uzyskać skórkę, połącz masło i cukier cukierniczy w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na średniej prędkości przez 2 do 3 minut, aż lekkie i puszyste.
Dodać mąkę i sól, i wymieszać jeszcze minutę, aż dobrze połączone.
Przełożyć ciasto na przygotowaną patelnię i wkleić na równą grubość na dno patelni.
Piec skórkę przez 20 do 25 minut, aż lekko złocisty.
Wyjąć z piekarnika i gotować na blasze do pieczenia.
Aby zrobić polewę, ubij razem jajka i cukier w dużej misce.
Dodaj mąkę i ubijaj, aż się połączysz, a następnie ubijaj sok z limonki i skórkę.
Polewamy limonką ostudzoną skórkę, następnie pieczemy przez dodatkowe 25 minut lub do momentu ustawienia nadzienia.
Pozwól batonom całkowicie ostygnąć. Obficie obsypać cukrem cukierniczym i pokroić w kwadraty.