Letnia Zapiekanka Z Dyni
Letnia zapiekanka z dyni wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Mieszanka pattypan summer squash, miska wody lodowej, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 54 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako dość tania przystawka do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Letnia Zapiekanka Z Dyni, Letnia Zapiekanka Z Dyni, oraz Letnia Zapiekanka Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Squasha obrać i pokroić w kostkę. Gotować do miękkości, około 5 do 7 minut, i odcedzić. Cebula, czosnek i pietruszka w 2 łyżkach masła doprawione solą i pieprzem. Chleb namoczyć w lodowatej wodzie i wykręcić; posiekać dobrze.
Dodać do mieszanki cebuli i czosnku; gotować, mieszając, przez 2 do 3 protokół.
Dodać odsączone kabaczki i gotować 2 do 3 minut więcej, mieszając.
Zdjąć z ognia. Ubić jajko i dodać, pozwalając mu wchłonąć do mieszaniny. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Umieść w naczyniu zapiekanym lub patelni do pieczenia. Przykryć wierzchem okruchy krakersów i kropki z pozostałym masłem.
Piec przez 20 do 25 minut, aż okruchy brązowy.
Uwaga kucharza: można przechowywać w lodówce to danie do 2 dni przed pieczeniem, ale należy dodać okruchy chleba polewa tuż przed pieczeniem.