Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj letniego Ragout warzywnego z egzotycznym sosem Curry. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 4,04 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sok z marchwi, bakłażany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Letni ragout warzywny, Przepiórki ze słodkimi płatkami owsianymi i letnim Ragoutem warzywnym, oraz Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżkę olejuduży rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Addonion, marchew, trawa cytrynowa, i imbir; sautéuntil lekko zmiękczona, ale nie brązowy, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Dodaj jabłko i curry w proszku; smażyć, aż warzywa będą miękkie, o 8minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do Konserwowania,
4
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju, następnie mąkę i wymieszaj 1 do 2 minut. Stopniowo wlać sok z marchwi; doprowadzić do wrzenia, whiskingconstantly. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie;gotować na wolnym ogniu, aż sos jest lekkozgotany i zredukowany do hojnych 2 1/2 filiżanki, o 20 protokół. Odcedzić sos przez zestaw finestrainer nad misą, naciskając na ciała stałe, aby wyciągnąć jak najwięcej płynu, jak to możliwe; odrzuty soli w sitku. Doprawić do smaku słonym i świeżo zmielonym pieprzem. Zrób z wyprzedzeniem: sos Curry można przygotować 1 dzień wcześniej. Coolslightly. Cover; chill. Przewiń przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Sok Z Marchwi
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Rozłóż squash w równomiernej warstwie na innej większejobciążona blacha do pieczenia. Pieczeń do squashand bakłażan są lekkie złote i miękkie, obracając od czasu do czasu, o 25 minutesfor squash i 40 minutes for bakłażan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Wyjąć blachy do pieczenia z warzywami z piekarnika i odstawić. Napełnij dużą bowlz wodą i lodem. Gotować fasolę w dużympot wrzącej osolonej wody, aż będzie chrupiąca, 2 do 4 minut, w zależności od wielkości ziaren. Używając szczypiec, przenieś fasolę do lodowatej wody bowlof do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Drenaż. Utrzymuj gotowanie wody w tym samym garnku; dodaj kukurydzę. Gotować do momentu, aż poczuje się miękko, około 5 minut.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Pratsch Organic Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.