Lemon Pavlovas z jagodami

Lemon Pavlovas z jagodami
Ten przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, ekstrakt z wanilii, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Świąteczne Pawłówki z jagodami i śmietaną, Mini Chocolate Pavlovas polane świeżymi jagodami, oraz Lemon Pavlovas.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Postaw stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki ubić białka do zgęstnienia, około 2 minut. Z maszyną na średniej prędkości stopniowo dodawać cukier, około 1 łyżki stołowej na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać sól, śmietanę z kamienia nazębnego i skórkę cytrynową. Zwiększyć prędkość do wysokiej I beat aż mieszanina posiada sztywne szczyty, o 3 do 4 minut. Kropla 8 (1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
szklanki mieszanki na przygotowaną blachę do pieczenia w odległości około 2 cali. Korzystanie z tyłu łyżki zrobić 1 1/2 cala średnicy dobrze w środku każdej bezy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec przez 2 godziny. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy do całkowitego ostygnięcia w piekarniku przez 2 godziny. Przechowywać hermetycznie w plastikowym pojemniku do 1 tygodnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Jagody: w małej misce, wymieszać jagody, cukier i sok z cytryny. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Śmietana: w małej misce wymieszać ser, cukier i wanilię, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Na małe talerzyki kładziemy bezy i do studzienek wlewamy łyżkę kremu mascarpone. Top z jagodami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Uwaga kucharza: jeśli używasz jagód, delikatnie rozgnieść je widelcem przed wymieszaniem z cukrem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Uwaga kucharza: mieszankę bezową można również umieścić w torbie z dużą, gładką końcówką (zalecane: Ateco # 980
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4
i piped na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn