Lekkie Ciasteczka Czekoladowe
Lekkie ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz białko, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Kruche (Lekkie), Lekkie Muffinki Z Czekoladą Jeżyn, oraz Lekkie Muffinki Z Białej Czekolady Malinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, śmietany masło z brązowymi i białymi cukrami. Wymieszać wanilią, białkiem jajka i wodą. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać ze śmietaną.
Wymieszać w czekoladzie chipsy.
Upuść ciasto, usypując łyżki na nie rozdrobnione arkusze ciastek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na 1 minutę na blachach do pieczenia przed przeniesieniem do stojaków z drutu do całkowitego ostygnięcia.