Latki Warzywne

Latki Warzywne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Latkes warzyw spróbować. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka śmietany, szpinak, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Latki Warzywne, Latki Warzywne, oraz Latki Do Warzyw Tricolor dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć posiłek Maca, sól i cukier. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z MacyMączka Z Macy
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Oddzielić białka i żółtka. Ubić żółtka i połączyć z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
3
Dodać mieszaninę żółtka do mieszanki mączki Macy i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z MacyMączka Z Macy
żółtko Jajażółtko Jaja
4
Ubij białka mikserem elektrycznym, aż będą sztywne i złóż je do mieszanki Macy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Mączka Z MacyMączka Z Macy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Dodaj startą cebulę, cukinię, brokuły, szpinak, marchew, szalotki i suszone pomidory, jeśli używasz ich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Zielona CebulaZielona Cebula
BrokułyBrokuły
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
SzpinakSzpinak
CebulaCebula
6
Rozgrzać olej kukurydziany, aż skwierczy w głębokiej patelni. Niższe ciepło i, za pomocą łyżki do gotowania, łyżka ciasto na patelnię, tworząc cienkie naleśniki 3 do 4 cali średnicy. Smażyć przez kilka minut, obracając, gdy naleśnik jest twardy, a dolna strona jest złotobrązowa. Obrócić i smażyć przez kolejne kilka minut, aż druga strona zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KukurydzianyOlej Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Osuszyć na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Podawać z kwaśną śmietaną.Od czasu do czasu mieszaj mieszaninę pozostawioną w misce podczas procesu łyżkowania latkes do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
9
Smak
10
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
11
Dodaj notatki moje notatki
12
edytuj moje notatki
13
zrobione
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn