Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Latkes warzyw spróbować. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka śmietany, szpinak, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Latki Warzywne, Latki Warzywne, oraz Latki Do Warzyw Tricolor dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć posiłek Maca, sól i cukier. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z Macy
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Oddzielić białka i żółtka. Ubić żółtka i połączyć z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
żółtko Jaja
Woda
3
Dodać mieszaninę żółtka do mieszanki mączki Macy i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z Macy
żółtko Jaja
4
Ubij białka mikserem elektrycznym, aż będą sztywne i złóż je do mieszanki Macy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Mączka Z Macy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
5
Dodaj startą cebulę, cukinię, brokuły, szpinak, marchew, szalotki i suszone pomidory, jeśli używasz ich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Zielona Cebula
Brokuły
Cukinia
Marchew
Szpinak
Cebula
6
Rozgrzać olej kukurydziany, aż skwierczy w głębokiej patelni. Niższe ciepło i, za pomocą łyżki do gotowania, łyżka ciasto na patelnię, tworząc cienkie naleśniki 3 do 4 cali średnicy. Smażyć przez kilka minut, obracając, gdy naleśnik jest twardy, a dolna strona jest złotobrązowa. Obrócić i smażyć przez kolejne kilka minut, aż druga strona zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Osuszyć na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
8
Podawać z kwaśną śmietaną.Od czasu do czasu mieszaj mieszaninę pozostawioną w misce podczas procesu łyżkowania latkes do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona