Lasagna Amerykańska
Amerykańska Lasagna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. 518 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, oregano, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lasagna Amerykańska, Lasagna Amerykańska, oraz Sukiyaki w amerykańskiej kuchni z "Hiroko' s American Kitchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, brązowa mielona wołowina, cebula i czosnek; odcedzić tłuszcz.
Wymieszać z bazylią, oregano, brązowym cukrem, 1 1/2 łyżeczki soli, pokrojonymi w kostkę pomidorami i pastą pomidorową. Dusić od 30 do 45 minut, od czasu do czasu mieszając.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron lasagne, i gotować przez 5 do 8 protokół, lub aż al dente; odcedzić.
Połóż makaron płasko na ręcznikach i osusz.
W średniej misce wymieszaj jajka, ricottę, parmezan, natkę pietruszki i 1 łyżeczkę soli.
Warstwa 1/3 makaronu lasagne w dolnej części naczynia do pieczenia 9x13 cala. Makaron przykryć mieszanką 1/2 ricotty, 1/2 sera mozzarella i 1/3 sosu. Powtarzam. Top z pozostałym makaronem i sosem.
Na wierzch posypać parmezanem.
Piec w rozgrzanym piekarniku 30 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.