Kuskus Nicoise może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 174 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka wody, świeżo popękany pieprz, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kuskus Nicoise, Sałatka Kuskus W Stylu Niçoise, oraz Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj wodę do małego rondla na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać sól, masło i zmiażdżony ząbek czosnku i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
(duża Tuba)
3
Zdjąć garnek z ognia i wymieszać z kuskusem. Przykryć i odstawić na 5 minut. Puch widelcem, doprawić pieprzem i dodatkową solą, w razie potrzeby i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1
Na półmisku średniej wielkości ułóż schłodzony kuskus na środku, pierścień z zielenią, a następnie starannie ułóż pozostałe warzywa w poszczególne segmenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Zieloni
2
Skropić winegretem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i dodać fasolkę szparagową. Blanszować przez 2 minuty, a następnie wyjąć do lodowej kąpieli i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
W małej szklanej misce lub słoiku ubić musztardę, ocet, pastę anchois i czosnek. Powoli skropić oliwę podczas ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać sól i pieprz i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
6
Odstawić na 20 minut, a następnie ubić przed podaniem.