Kurczak z makaronem Alfredo

Kurczak z makaronem Alfredo
Kurczak z kluskami Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten przepis służy 5. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu do makaronu alfredo, karczochy, suszone pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać suszone pomidory, można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnowar Łatwy Kurczak Alfredo, Wolnoopalający Kurczak Alfredo Gulasz, oraz Kurczak Wolnowar Alfredo Lasagna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W powolnej kuchence 3 - do 4-quart, wymieszaj kurczaka, karczochy, sos do makaronu i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
KarczochKarczoch
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu 5 do 6 godzin.
3
Około 25 minut przed podaniem wymieszaj pomidory i niegotowany makaron w mieszaninie z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Cały KurczakCały Kurczak
MakaronyMakarony
4
Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować 15 do 20 minut dłużej lub do makaronu są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Posypać serem poszczególne porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia13
Magazyn