Kurczak z imbirem i bulion

Kurczak z imbirem i bulion
Kurczak gotowany imbirem i bulion to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka bez kości, rosół z kurczaka, ćwierć wielkości imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kurczak Gotowany Z Bok Choy W Rosole Imbirowym, Gotowana ryba z rosołem imbirowo-sezamowym, oraz Flądra gotowana w bulionie kokosowym, imbirowym i bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 3 puszki bulionu do wrzenia w garnku z imbirem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać kurczaka, przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak zostanie ugotowany, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
4
Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć kurczaka do miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodaj pozostały 1 bulion puszka do garnka i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Podawać bulion i kurczaka w oddzielnych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Make ahead: do 1 dnia. Cały bulion zagotować z kurczakiem, następnie usunąć kurczaka i schłodzić oddzielnie od bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn