Kurczak z imbirem i bulion
Kurczak gotowany imbirem i bulion to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka bez kości, rosół z kurczaka, ćwierć wielkości imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kurczak Gotowany Z Bok Choy W Rosole Imbirowym, Gotowana ryba z rosołem imbirowo-sezamowym, oraz Flądra gotowana w bulionie kokosowym, imbirowym i bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 3 puszki bulionu do wrzenia w garnku z imbirem i czosnkiem.
Dodać kurczaka, przykryć i zdjąć z ognia.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak zostanie ugotowany, 15 minut.
Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć kurczaka do miski do serwowania.
Dodaj pozostały 1 bulion puszka do garnka i doprowadzić do wrzenia.
Podawać bulion i kurczaka w oddzielnych miseczkach.
Make ahead: do 1 dnia. Cały bulion zagotować z kurczakiem, następnie usunąć kurczaka i schłodzić oddzielnie od bulionu.