Kurczak Z Grilla Pomarańczowo-Musztardowego

Kurczak Z Grilla Pomarańczowo-Musztardowego
Kurczak z grilla pomarańczowo-musztardowego może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 3G tłuszczu i w sumie 184 kalorii. Za $1.39 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką musztardę dijon, imbir, sodę cytrynowo-limonkową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sok pomarańczowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i śliwkowym winem jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Łosoś Z Marynatą Musztardowo-Pomarańczową, Grillowane steki z łososia z marynatą musztardowo-pomarańczową, oraz Pierś Z Kurczaka Pieczona Pomarańczowo-Miodowo-Musztardowo dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlej 3/4 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj kurczaka. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 45 minut. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Odcedź i wyrzuć marynatę z kurczaka. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa odczyta 170°, od czasu do czasu fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn