Kurczak z grilla Dijon i estragon
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 55 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaki, miód, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Uda Estragon-Dijon, Dijon - Kurczak Z Estragonem, oraz Piersi Z Kurczaka Z Estragonem Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w procesorze. Proces do gładkiej.
Umieść kawałki kurczaka w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 15x10x2 cali.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę estragon-musztarda na kurczaka; wrzucić do herbu.
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę lub przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin, obracając od czasu do czasu.
Przygotować grill (średnie ciepło).
Umieść kurczaka na grillu. Przykryć i grillować, aż kurczak jest prawie gotowane przez, obracając co 5 minut i fastrygowanie marynatą, o 30 minut. Grilluj bez fastrygowania, aż kurczak zostanie ugotowany, o 7 minut dłużej.
Podawać kurczaka na ciepło, ciepło lub w temperaturze pokojowej.