Kurczak wolnowarowy w kremowym sosie pomidorowym suszonym na słońcu
Kurczak wolnowarowy w kremowym sosie pomidorowym suszonym na słońcu to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 802 kalorie. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 635 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz karczoch serca, kapary, zwykły ryż, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać suszone pomidory, można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kremowy Pomidorowy Kurczak Wolnoopalający, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Kurczak na patelni w kremowym suszonym sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać zupę, wino, oliwki, kapary, czosnek, karczochy i pomidory w 3 1/2-quart powolnej kuchence.
Dodać kurczaka i obrócić do płaszcza.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7 do 8 godzin lub aż kurczak jest gotowane przez.
Posypać bazylią, w razie potrzeby.