Kurczak Tandoori
Kurczak Tandoori może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 47g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ząbków czosnku, połówki piersi kurczaka, kliny cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Tandoori, Tandoori Z Kurczakiem, oraz Kurczak Tandoori dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 13 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć. Marynować w lodówce przez 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjmij kurczaka z worka, odrzucając marynatę.
Umieścić kurczaka na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; posypać solą.
Piec w 500 przez 25 minut lub do końca.
Podawać z cytrynowymi klinami; w razie potrzeby udekorować natką pietruszki.