Kurczak smażony stek III

Kurczak smażony stek III
Kurczak smażony stek III może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 815 kalorii. 55 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Mieszanka soli, pieprz cayenne, steki z wołowiny chuck i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Spróbuj Stek Z Kurczaka Smażony, Stek Z Kurczaka Smażony, oraz Stek Z Kurczaka Smażony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce, połączyć 2 szklanki mąki, sól i pieprz cayenne; odstawić. W misce ubić jajka i pozostałą 1/2 szklanki mąki. Steki funta płasko młotkiem do mięsa. Pogłębiać steki najpierw w mieszaninie mąki, następnie do mieszaniny jaj, a następnie z powrotem do mieszaniny mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(Keebler)(Keebler)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Obrane steki smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjąć z patelni, spuścić, i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki oleju, a następnie wymieszać z pozostałą przyprawioną mąką. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mąka będzie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Wyjąć z ognia i wymieszać z mlekiem, solą czosnkową, solą selera, chili w proszku i bulionem wołowym. Powrót do ognia i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, stale mieszając, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn