Kurczak Salsa
Kurczak Salsa to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka przypraw taco, piersi z kurczaka, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Kurczak z awokado Salsa: Ubierz dziś swojego kurczaka, oraz Kurczak Salsa dla 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kurczaka i przyprawy w średniej misce, podrzucając do płaszcza.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować przez 4 protokół lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu. Ułóż kurczaka w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania; top z salsą, serem i chiles.
Piec w 475 przez 8 minut lub aż kurczak jest gotowy i ser topi. Top każdej porcji z 1 łyżką kwaśnej śmietany i 1 1/2 łyżeczki oliwek.