Kurczak kukurydziany z salsą brzoskwiniową

Kurczak kukurydziany z salsą brzoskwiniową
Kurczak kukurydziany z salsą brzoskwiniową może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 442 kalorie, 33g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pomidor, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kurczak kukurydziany z salsą brzoskwiniową, Piersi z kurczaka ze skórką z mąki kukurydzianej i salsą z Czarnej Fasoli, oraz Piersi kurczaka z mąką kukurydzianą-skórką z kolendry i czarną fasolą-salsą Mango.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki salsy. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W płytkim naczyniu wymieszać mąkę kukurydzianą, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Kurczak z mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Cały KurczakCały Kurczak
PieprzPieprz
SólSól
3
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Kurczak gotować w oleju 15 do 20 minut, obracając raz, aż sok będzie czysty, gdy środek najgrubszej części jest cięty (170F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn