Kulki Ziemniaczane Z Parmezanem
Kulki ziemniaczane z parmezanem mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis daje 9 porcji z 296 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, parmezanu, twarogu i mieszanki zupy cebulowej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Parmezan Brokuły Kulki, Kulki Ziemniaczane, oraz Kulki Ze Słodkich Ziemniaków są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości.
W dużej misce zetrzyj ziemniaki. Ubij serek śmietankowy, mleko i masło na gładką masę. Dodać parmezan, cebulę, mieszankę zupy, sól, sos z ostrej papryki i pieprz. Kształt do 1-1 / 2-in. jaja.
Umieść jajko i płatki kukurydziane w osobnych płytkich miseczkach. Zanurz kulki ziemniaczane w jajku, a następnie zwiń w okruchy.
Ułóż na nie natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 15-18 minut lub do uzyskania chrupiącego i złocistego koloru.