Chocolate Crunch Pie
Chocolate Crunch Pie może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja zawiera 434 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy pekan, kokos, niepieczone skorupki ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 16%. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Z Kawałkami Czekolady dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wyłóż nieprzycięte skorupki ciasta podwójną grubością wytrzymałej folii.
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Wyjmij z piekarnika i odstaw na bok; usuń folię. Zmniejsz temperaturę do 350°.
W dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu ubij jajka i cukier, aż się połączą.
Dodaj masło i kawałki czekolady; gotuj, ciągle ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje grzbiet metalowej łyżki. Dodaj orzechy pekan, kokos i wanilię.
Wlać do muszli ciasta. Przykryj brzegi ciasta folią.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do wydmuchania.