Makrela, Buraki I Ogórek Tartine

Makrela, Buraki I Ogórek Tartine
Makrela, buraki i ogórek Tartine może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 283 kalorie, 24g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Mieszanka buraków, koperku, ogórka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 88%. Podobne przepisy to Topper tosty z wędzonej makreli i buraków, Sałatka z wędzonej makreli z sosem buraczkowo-chrzanowym, oraz Sałatka z wędzonej makreli i buraków z kremowym sosem chrzanowym.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia58
Magazyn