Rolada Z Wędzonej Makreli

Rolada Z Wędzonej Makreli
Przepis Rolada z wędzonej makreli może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 679 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.46 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka soku z cytryny, rzepak, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Scandi wędzona makrela na żyto, Rolada Z Łososia Wędzonego, oraz Rolada Z Łososia Wędzonego.

Instrukcje

1
W dużej misce umieścić całe jajka i żółtka, musztardę i trochę soli i dobrze je rozgnieść together.To ta pasta, dodać sok z cytryny, a następnie olej, kropla po kropli, jakby majonez.Zakończ sos dodając posiekane zioła, kapary i kornichony. Smak i popraw przyprawę.Rolada: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia A maślane 15 przez 10.25, 1 cal głębokiej tacy arkuszy z pergaminem. Papier posmarować masłem, obsypać mąką i odsączyć nadmiar. Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
KorniszonyKorniszony
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
(Keebler)(Keebler)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać mąkę i gotować, mieszając, przez 3 protokół. Stopniowo ubijaj mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Przełożyć do dużej miski i ubić żółtka , pojedynczo. Doprawić solą. Ubij białka, aż uformują się miękkie szczyty.1/2 białek wymieszać z mieszaniną żółtkową i złożyć resztę. Następnie złożyć szczypiorek i płatków makreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
MakrelaMakrela
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać ciasto na dno przygotowanej patelni i delikatnie wygładzić metalową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przenieść do piekarnika i gotować, aż złoty i jędrny w dotyku, o 10 protokół. Gąbkę jajeczną przykryć masłem kawałkiem papieru do pieczenia, z masłem w dół. Przykryj wilgotnym ręcznikiem kuchennym i odwróć na powierzchnię roboczą. Oderwij papier od góry. Pozostaw gąbkę do ostygnięcia. Zrób majonez. Ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki i złożyć majonez, szalotki, koperek i sok z cytryny.Gdy gąbka jest chłodna, rozprowadź nadzienie i zwiń ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KoperKoper
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pokroić w plastry 1/2 cala ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
7
Podawać z sosem Gribiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Składniki

1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirzepakrzepak596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikapary odsączone i posiekanekapary odsączone i posiekane1bunchświeża trybula, posiekanaświeża trybula, posiekana3(zima)szczypiorek posiekanyszczypiorek posiekany1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikornichony odsączone i posiekanekornichony odsączone i posiekane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiopakowania serka śmietankowego o temperaturze pokojowej plus 2 (8 uncji) opakowania bitego serka śmietankowegoopakowania serka śmietankowego o temperaturze pokojowej plus 2 (8 uncji) opakowania bitego serka śmietankowego1(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)koperek posiekanykoperek posiekany1(może być lub przeglądać)musztarda suchamusztarda sucha1(Keebler)(Keebler)4largesSłodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)Słodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)6(zima)mąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania patelnimąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania patelni1pęczkiświeży estragon, posiekanyświeży estragon, posiekany2żółtka jaj ugotowane na twardożółtka jaj ugotowane na twardo4jajka ugotowane na twardojajka ugotowane na twardo1(zima)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana2(zima)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana2(może być lub przeglądać)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana85Orzechy dowolne (posiekane)makrela wędzonamakrela wędzona2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidomowy majonezdomowy majonez1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól do smakusól do smaku4(zima)szalotki, posiekaneszalotki, posiekane5(zima)masło niesolonemasło niesolone2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko pełne, podgrzewanemleko pełne, podgrzewane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn