Kubki Jajeczne Z Bekonem
Bekonowe kubki jajeczne to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. Jest dostarczany przez Laurens Latest. Udaj się do sklepu i odbierz ▢ bekonu, eggs jajek, salt soli i pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 64 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kubki Jajeczne Z Bekonem, Kubki Z Bekonem I Jajkiem, oraz Kubki Jajeczne Z Bekonem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Spryskaj 6 puszek muffin nieprzywierającym sprayem do gotowania. Wyłożyć każdą filiżankę z 1 1/2 plasterków boczku-1 na boki i 1/2 na dno.
Crack jajko do każdej filiżanki i top z solą i pieprzem.
Piec 15-25 minut lub aż jajko jest gotowane według własnych upodobań.
Wyjąć z piekarnika i polać parmezanem i natką pietruszki.