Kubki Brie Phyllo

Kubki Brie Phyllo
Brie Phyllo Cups może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz phyllo tart muszle, owoce do smarowania, gingersnaps, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tarta filo z Brie i szparagami, Baby Brie Wedge In Phyllo, oraz Filo-owinięte Brie z suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ułożyć skorupki tarty na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Posypać około 1/2 łyżeczki okruchów gingersnap do każdej skorupki; wierzch z Brie i owoców do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokruszone Ciasteczka Imbirowe (około 9 Ciasteczek)Drobno Pokruszone Ciasteczka Imbirowe (około 9 Ciasteczek)
2 łyżki Kremu Malinowego2 łyżki Kremu Malinowego
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
4
Piec 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn