Marynata z wołowiny lub kurczaka

Marynata z wołowiny lub kurczaka
Marynata z wołowiny lub kurczaka może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru marynaty. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 1G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz czosnek w proszku, olej roślinny, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Marynata Fajita z wołowiny lub kurczaka, Auberge Francuska marynata Lawendowa do wołowiny, jagnięciny lub kurczaka, oraz Marynata Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj sos sojowy, miód, destylowany biały ocet, czosnek w proszku, mielony imbir, olej roślinny, zieloną cebulę i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić pożądane mięso w marynacie. Marynować w lodówce co najmniej 4 godziny przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn