Kubańska Kanapka Wrap
Kubańska kanapka Wrap może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 772 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, mielony kminek, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka Kubańska Z Grilla (Sandwich Cubano), Kubańska Kanapka, oraz Kubańska Kanapka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W blenderze wymieszać sok z cytryny, sok z limonki, czosnek, kolendra, sól i kminek, aż dobrze połączone i tworzy się pasta.
Umieścić wieprzowinę na dużej patelni i natrzeć pastę na całej wieprzowiny.
Umieść patelnię do pieczenia w piekarniku i piecz wieprzowinę przez 4 godziny.
Wyjąć wieprzowinę i odstawić na 10 minut. Raz nieco ostudzony, za pomocą 2 widelców, ciągnąć wieprzowinę na strzępy.
Podgrzać tortille na piecu przez 30 sekund z każdej strony.
Na rozgrzanej tortilli rozprowadzić musztardę, dodać kawałek wieprzowiny, kawałek szynki, kawałek sera szwajcarskiego, kilka ogórków kiszonych, sałatę i kawałek pomidora. Zawiń tortillę i podawaj.