Krówka Orzechowo-Mallow

Krówka Orzechowo-Mallow
Ten bezglutenowy przepis służy 48 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę do pieczenia, odparowane mleko, prażone na sucho orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Krówka Mocha Mallow, Fudge-Mallow Topped Cookies, oraz Ciasteczka Miętowo-Kissed Fudge Mallow dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dno i boki patelni 13x9 cali z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej po 2 przeciwległych stronach patelni; folię smarować masłem. W średniej misce, mieszać masło orzechowe i cukier puder, aż dobrze wymieszane. Kształt na 24 (1-calowe) kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
Kulki umieścić równomiernie w patelni wyłożonej folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
W rondlu 5-do 6-litrowym gotować masło, cukier granulowany i odparowane mleko na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Podgrzać do pełnego wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować bez mieszania 3 minuty.
5
Zdjąć z ognia.
6
Wymieszać w 3 szklanki pianek do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
7
Dodać kawałki czekolady, słodką czekoladę i niesłodzoną czekoladę, mieszając szybko, aż cała czekolada stopi się i mieszanina jest gładka. Wymieszać wanilią. Szybko wlać mieszaninę na kulki masła orzechowego na patelni. Naciśnij orzeszki ziemne i pozostałe pianki do góry krówki. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
WaniliaWanilia
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Za pomocą uchwytów foliowych podnieś krówkę z patelni na deskę do krojenia; usuń folię z boków krówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Pokrój na 8 rzędów po 6 rzędów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn