Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać krewetki gotować spróbować. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 31g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,72 zł za porcję. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka krewetek, czosnek głowy, chile, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Łatwa Skórka Z Krewetek (Krewetka Gotowana), Krewetki Gotować, oraz Krewetki Gotować.
Instrukcje
1
Napełnij dużą doniczkę wodą 4-litrową. Wycisnąć cytryny do wody, dodać skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z Cytryny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj liście laurowe, przyprawy, czosnek, cebulę, chile, 1 1/2 łyżeczki soli i tymianek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.