Kremowy Sernik Waniliowy
Ten przepis służy 16. Jeśli 1,14 zł za porcję spada twój budżet, kremowy sernik waniliowy może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka twarogu, ekstrakt z wanilii, jagody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Sernik Waniliowo-Karmelowy, Sernik Waniliowy, oraz Najlepszy Sernik Waniliowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj wewnątrz 10-calowej patelni sprężynowej z około 1 łyżeczką. masło, a następnie odstawić na bok.
Połączyć okruchy krakersów Grahama i 1/4 szklanki cukru w misce, mieszając widelcem do wymieszania.
Dodać masło i wymieszać, aż się włączy. Wcisnąć mieszaninę okruchów na dno przygotowanej patelni.
Piec przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Dodać do napełniania: zwiększyć temperaturę piekarnika do 232°. w misce miksera elektrycznego, beat twarogu i 1 szklanka cukru z dużą prędkością, aż puszyste, o 5 protokół.
Dodać wszystkie jajka na raz i wymieszać ze średnią prędkością, aż do całkowitego wymieszania.
Dodać śmietanę i ekstrakt z wanilii i wymieszać do wymieszania. Zeskrobać ciasto na patelni ze skórką i piec w 232° przez 15 protokół. Nie otwieraj drzwi piekarnika. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do200 i piec przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik; otwórz częściowo drzwi piekarnika.
Niech ciasto ostygnie wewnątrz piekarnika na 1 godzinę.
Sernik schłodzić do ostygnięcia, około 3 godzin. Na wierzchu jeżyny, jagody i maliny gotowe do podania.