Kremowy Sernik Waniliowy

Kremowy Sernik Waniliowy
Ten przepis służy 16. Jeśli 1,14 zł za porcję spada twój budżet, kremowy sernik waniliowy może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka twarogu, ekstrakt z wanilii, jagody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Sernik Waniliowo-Karmelowy, Sernik Waniliowy, oraz Najlepszy Sernik Waniliowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj wewnątrz 10-calowej patelni sprężynowej z około 1 łyżeczką. masło, a następnie odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
1
Połączyć okruchy krakersów Grahama i 1/4 szklanki cukru w misce, mieszając widelcem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać masło i wymieszać, aż się włączy. Wcisnąć mieszaninę okruchów na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Dodać do napełniania: zwiększyć temperaturę piekarnika do 232°. w misce miksera elektrycznego, beat twarogu i 1 szklanka cukru z dużą prędkością, aż puszyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
5
Dodać wszystkie jajka na raz i wymieszać ze średnią prędkością, aż do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Dodać śmietanę i ekstrakt z wanilii i wymieszać do wymieszania. Zeskrobać ciasto na patelni ze skórką i piec w 232° przez 15 protokół. Nie otwieraj drzwi piekarnika. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do200 i piec przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik; otwórz częściowo drzwi piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Niech ciasto ostygnie wewnątrz piekarnika na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Sernik schłodzić do ostygnięcia, około 3 godzin. Na wierzchu jeżyny, jagody i maliny gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MalinyMaliny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn