Kremowy Miętowy Deser Brownie

Kremowy Miętowy Deser Brownie
Przepis kremowy miętowy deser Brownie może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 45 minut. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Fudge brownie mix, żelatyna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kremowy deser z jagodami BREAKSTONE ' a, Ciasteczka z miętą pieprzową, oraz Ganache-Topped Brownie Bites.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 13x9-calowy patelnia z folią; spray dno tylko z nonstick gotowania sprayu. Przygotuj mieszankę brownie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając oleju, wody i jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Brownie MixBrownie Mix
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Rozprowadzić w natryskowej patelni wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Piec w temperaturze 177°. przez 28 do 30 minut. NIE PRZESADZAJ. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Podczas gdy brownies są chłodzenia, umieścić 1/2 szklanki śmietany do ubijania w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Posypać żelatynę na krem; odstawić 5 minut, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Podgrzewać na małym ogniu przez 2 do 3 minut lub aż żelatyna się rozpuści, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
7
Zdjąć z ognia. Wymieszać w połowie zmiażdżonych cukierków. Schłodzić 20 do 25 minut lub do letniej, mieszając od czasu do czasu. Większość cukierków się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
8
Ubić Pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany do ubijania w dużej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Wchodzisz w pozostałej połowie zmiażdżone cukierki. Pracując szybko, wymieszaj 1/4 mieszaniny bitej śmietany do mieszaniny żelatyny. Złożyć mieszaninę żelatyny do pozostałej bitej śmietany, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Rozłóż bitą śmietanę na schłodzonych ciasteczkach. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Podawać, za pomocą folii podnieś deser z patelni; pokroić w kwadraty. Na wierzch każdego z całych miętowych cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki MiętoweCukierki Miętowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn