Kremowy Miętowy Deser Brownie
Przepis kremowy miętowy deser Brownie może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 45 minut. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Fudge brownie mix, żelatyna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kremowy deser z jagodami BREAKSTONE ' a, Ciasteczka z miętą pieprzową, oraz Ganache-Topped Brownie Bites.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 13x9-calowy patelnia z folią; spray dno tylko z nonstick gotowania sprayu. Przygotuj mieszankę brownie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając oleju, wody i jaj.
Rozprowadzić w natryskowej patelni wyłożonej folią.
Piec w temperaturze 177°. przez 28 do 30 minut. NIE PRZESADZAJ. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę.
Podczas gdy brownies są chłodzenia, umieścić 1/2 szklanki śmietany do ubijania w małym rondlu.
Posypać żelatynę na krem; odstawić 5 minut, aby zmiękczyć.
Podgrzewać na małym ogniu przez 2 do 3 minut lub aż żelatyna się rozpuści, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w połowie zmiażdżonych cukierków. Schłodzić 20 do 25 minut lub do letniej, mieszając od czasu do czasu. Większość cukierków się roztopi.
Ubić Pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany do ubijania w dużej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Wchodzisz w pozostałej połowie zmiażdżone cukierki. Pracując szybko, wymieszaj 1/4 mieszaniny bitej śmietany do mieszaniny żelatyny. Złożyć mieszaninę żelatyny do pozostałej bitej śmietany, aż do wymieszania.
Rozłóż bitą śmietanę na schłodzonych ciasteczkach. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do czasu serwowania.
Podawać, za pomocą folii podnieś deser z patelni; pokroić w kwadraty. Na wierzch każdego z całych miętowych cukierków.