Chocolate Walnut Espresso Loaf
Chocolate Walnut Espresso Loaf to Wegetariańskie napój. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 396 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, kakao w proszku, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mleczna czekolada, Daktyl i orzechowy Bochenek, Banan, orzech i czekolada Chip Bochenek, oraz Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso.
Instrukcje
Nasmaruj 8-na 4-calową patelnię bochenkową olejem i lekko odkurz mąką, wybijając nadmiar. Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. w małej misce wymieszaj mąkę, kakao w proszku, proszek espresso, proszek do pieczenia i sól; odstaw na bok.
W dużej misce, ubić razem jajka i cukier, aż będzie gładka.
Dodaj olej z pestek winogron, jogurt i ekstrakt z wanilii i ubijaj do połączenia.
Dodaj suche składniki do miski i ubijaj, aż się połączą. Wymieszać w 1/2 szklanki orzechów włoskich.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i gładką górę.
Posypać pozostałe orzechy włoskie na wierzchu ciasta.
Piec, aż Góra wyschnie i tester ciasta włożony do środka ciasta wychodzi czysty, około 50 minut.
Pozostaw do ostygnięcia 15 minut, a następnie przejdź do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.