Kremowy Makaron Z Dwoma Serami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać kremowy makaron z dwoma serami spróbować. Ten wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Kremowy makaron z serem, oraz Kremowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu; dodać mąkę. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Gotować do zgęstnienia (około 8 minut), często mieszając. Wymieszać w 2/3 szklanki sera cheddar i ser topiony; gotować 3 minuty lub aż ser topi się, często mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać z makaronem i solą.
Łyżka mieszanki do naczynia żaroodpornego 2-ćwiartkowego pokrytego sprayem do gotowania.
Posypać 1/3 szklanki sera cheddar.
Piec w 375 przez 25 minut lub do bąbelków.